KVKK Uyum Yazılımı

Türk Bayrağı Türkiye Lokasyon Yerli Üretim

KVKK & İYS Paketleri ( Islak imzasını alamadığınız tüm iç - dış müşterinizin rızasını (onamlarını) kolayca alın, 5070 sayılı e-imzayla )

Program Özellikleri ve Modüller

KVKK ve İYS Entegrasyon Paket 1

KVKK ve İYS Entegrasyon Paket 2

KVKK ve İYS Entegrasyon Paket 3

KVKK ve İYS Entegrasyon Paket 4

KVKK ve İYS Entegrasyon Paket 5

KVKK ve İYS Eğitim Hizmetleri

KVKK ve İYS Büyük Şirketler Paket 1

KVKK ve İYS Büyük Şirketler Paket 2

KVKK ve İYS Büyük Şirketler Paket 3

İYS Özel Plan

İlk Yıl Lisans Ücreti

9.000 TL

10.000 TL

11.500 TL

30.000 TL

40.000 TL

şu an satışı yoktur

50.000 TL

65.000 TL

95.000 TL

belgemodul.com üyelerine indirim.

4.900 TL

5.900 TL

6.200 TL

21.200 TL

29.900 TL

şu an satışı yoktur 

45.500 TL

59.000 TL

78.000 TL

 

Sonraki Yıl Lisans Yenileme Ücreti

1.900 TL

3.250 TL

4.150 TL

9.210 TL

12.000 TL

şu an satışı yoktur

19.000 TL

21.410 TL

45.510 TL

Kayıt Sayısı / Adet

10.000

25.000

75.000

150.000

250.000

300.000

500.000

1.000.000

2.500.000

+

Kasada, Ayrı Ayrı RIZA Onayları Alır

-

-

-

1 Lokasyon 1 Kasa

1 Lokasyon 5 Kasa

2 Lokasyon Toplam 7 Kasa

2 Lokasyon Toplam 10 Kasa

3 Lokasyon Toplam 15 Kasa

Sınırsız Lokasyon 200 Kasa

+

Kasada, İYS Onayları Alır

-

-

-

1 Lokasyon 1 Kasa

1 Lokasyon 5 Kasa

2 Lokasyon Toplam 7 Kasa

2 Lokasyon Toplam 10 Kasa

3 Lokasyon Toplam 15 Kasa

Sınırsız Lokasyon 200 Kasa

+

5070 Sayılı E-imza ile arşiv imzalama

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

E-imza ile zaman damgası kullanımı

Sınırsız

Sınırsız

Sınırsız

Sınırsız

Sınırsız

Sınırsız

Sınırsız

Sınırsız

Sınırsız

Sınırsız

İleti Yönetim Sistemi Entegrasyonu Seviye1 - Seviye2

1 ve 2

1 ve 2

1 ve 2

1 ve 2

1 ve 2

1 ve 2

1 ve 2

1 ve 2

1 ve 2

1 ve 2

İYS İçin E-ticaret Uyumlu API

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

İYS ( Tek merkez: Mesaj, Arama ve E-Posta kanalları için okuma ve yazma izni)

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

2048 bitlik imzalama ve 256 bitlik şifreleme / YIL

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

ERP, CRM, MRP Yazılımlarına Entegre

O

O

O

O

+

+

+

+

+

+

Departman Yöneticilerine Push Notification kayıt uyarı sistemi

-

-

-

+

+

+

+

+

+

+

Form Entegrasyonu / Adet

2

3

10

15

20

100

100

200

300

+

Envanter yönetimi

-

+

+

+

+

+

+

+

+

+

Otomatik kişisel veri silme / Anomimleştirme

-

+

+

+

+

+

+

+

+

+

Aydınlatma metni tek merkezden yönetimi

-

+

+

+

+

+

+

+

+

+

Aydınlatma metni geriye dönük doküman versiyon kontrolü

-

+

+

+

+

+

+

+

+

+

Uçtan uca SHA-256 with RSA SSL

-

+

+

+

+

+

+

+

+

+

SHA-256 kriptografik hash algoritma

-

+

+

+

+

+

+

+

+

+

SMS Onaylı Rıza Beyanları (Onam)

-

-

-

+

+

+

+

+

+

+

E-posta Onaylı Rıza Beyanları ( Onam )

-

-

-

+

+

+

+

+

+

+

Uzaktan Eğitim Yazılımları Entegrasyonu

-

-

-

-

-

+

-

-

-

+

Active Directory Entegrasyonu

-

-

-

O

O

O

+

+

+

+

SAP SuccessFactors Entegrasyon

-

-

-

O

O

O

+

+

+

+

Logo Go Tiger Entegrasyon, Mikro Entegrasyon, Akınsoft Entegrasyon, Netsis Entegrasyon, Nebim Entegrasyon, Eta Entegrasyon, Luca Entegrasyon

-

-

-

O

O

+

+

+

+

+

Hasta Takip Programı Entegrasyon (Nitelikli Veri)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

+

Verbis için Kişisel Veri İşleme Envanteri Otomatik Excel oluşturma

-

+

+

+

+

+

+

+

+

+

İYS Webinar Eğitimleri ve Asistanlık Hizmetleri

Ücretsiz

Ücretsiz

Ücretsiz

Ücretsiz

Ücretsiz

Ücretsiz

Ücretsiz

Ücretsiz

Ücretsiz

Ücretsiz

+

:   Mevcut

-

:   Mevcut Değil
O
:   Opsiyonel

tüm paketlerin detay özelliklerinde egebilgi haber vermeden değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

İYS Paketleri ( Mesaj, Arama, E-Posta İzinleri ) Tek Yazılım

Türk Bayrağı Türkiye Lokasyon Yerli Üretim
İLETİ-5
  • 12 AY
1299 TL +KDV

Kayıt Sayısı:10.000

  • İYS için E-ticaret, IOS, Android, Web sitesi Uyumlu API(1 Adet)
  • İleti Yönetim Sistemi Entegrasyonu Seviye1 - Seviye2(2)
  • www.iletimodul.com portalı kullanarak İYS hemen aktarım
  • Mevcut kaytların İYS aktarımı
  • İYS ( Tek merkez: Mesaj, Arama ve E-Posta kanalları için okuma ve yazma izni)
  • iletimodul.com üzerinden onamlı listeye erişim
  • SAP, ERP, CRM, MRP, Logo Go Tiger, Mikro , Akınsoft, Netsis, Nebim, Eta , Luca, Vb. Yazılımlarına Entegre(Opsiyonel)
  • Diğer Yıllar Yenileme Ücreti(899 TL)
Satın Al
İLETİ-15
  • 12 AY
2199 TL +KDV

Kayıt Sayısı:15.000

  • İYS için E-ticaret, IOS, Android, Web sitesi Uyumlu API(1 Adet)
  • İleti Yönetim Sistemi Entegrasyonu Seviye1 - Seviye2(2)
  • www.iletimodul.com portalı kullanarak İYS hemen aktarım
  • Mevcut kaytların İYS aktarımı
  • İYS ( Tek merkez: Mesaj, Arama ve E-Posta kanalları için okuma ve yazma izni)
  • iletimodul.com üzerinden onamlı listeye erişim
  • SAP, ERP, CRM, MRP, Logo Go Tiger, Mikro , Akınsoft, Netsis, Nebim, Eta , Luca, Vb. Yazılımlarına Entegre(Opsiyonel)
  • Diğer Yıllar Yenileme Ücreti(1299 TL)
Satın Al
İLETİ-25
  • 12 AY
2499 TL +KDV

Kayıt Sayısı:25.000

  • İYS için E-ticaret, IOS, Android, Web sitesi Uyumlu API(1 Adet)
  • İleti Yönetim Sistemi Entegrasyonu Seviye1 - Seviye2(2)
  • www.iletimodul.com portalı kullanarak İYS hemen aktarım
  • Mevcut kaytların İYS aktarımı
  • İYS ( Tek merkez: Mesaj, Arama ve E-Posta kanalları için okuma ve yazma izni)
  • iletimodul.com üzerinden onamlı listeye erişim
  • SAP, ERP, CRM, MRP, Logo Go Tiger, Mikro , Akınsoft, Netsis, Nebim, Eta , Luca, Vb. Yazılımlarına Entegre(Opsiyonel)
  • Diğer Yıllar Yenileme Ücreti(2199 TL)
Satın Al
İLETİ-75
  • 12 AY
4399 TL +KDV

Kayıt Sayısı:75.000

  • İYS için E-ticaret, IOS, Android, Web sitesi Uyumlu API(1 Adet)
  • İleti Yönetim Sistemi Entegrasyonu Seviye1 - Seviye2(2)
  • www.iletimodul.com portalı kullanarak İYS hemen aktarım
  • Mevcut kaytların İYS aktarımı
  • Data Preprocessing (Veri Ön İşleme)(Kampanya Özel Ücretsiz)
  • Data Validation (Veri Doğrulama)(Kampanya Özel Ücretsiz)
  • İYS ( Tek merkez: Mesaj, Arama ve E-Posta kanalları için okuma ve yazma izni)
  • iletimodul.com üzerinden onamlı listeye erişim
  • SAP, ERP, CRM, MRP, Logo Go Tiger, Mikro , Akınsoft, Netsis, Nebim, Eta , Luca, Vb. Yazılımlarına Entegre(Opsiyonel)
  • Diğer Yıllar Yenileme Ücreti(2899 TL)
Satın Al
İLETİ-150
  • 12 AY
5599 TL +KDV

Kayıt Sayısı:150.000

  • İYS için E-ticaret, IOS, Android, Web sitesi Uyumlu API(1 Adet)
  • İleti Yönetim Sistemi Entegrasyonu Seviye1 - Seviye2(2)
  • www.iletimodul.com portalı kullanarak İYS hemen aktarım
  • Mevcut kaytların İYS aktarımı
  • Data Preprocessing (Veri Ön İşleme)(Kampanya Özel Ücretsiz)
  • Data Validation (Veri Doğrulama)(Kampanya Özel Ücretsiz)
  • İYS ( Tek merkez: Mesaj, Arama ve E-Posta kanalları için okuma ve yazma izni)
  • iletimodul.com üzerinden onamlı listeye erişim
  • SAP, ERP, CRM, MRP, Logo Go Tiger, Mikro , Akınsoft, Netsis, Nebim, Eta , Luca, Vb. Yazılımlarına Entegre(Opsiyonel)
  • Diğer Yıllar Yenileme Ücreti(5599 TL)
Satın Al
İLETİ-250
  • 12 AY
6999 TL +KDV

Kayıt Sayısı:250.000

  • İYS için E-ticaret, IOS, Android, Web sitesi Uyumlu API(2 Adet)
  • İleti Yönetim Sistemi Entegrasyonu Seviye1 - Seviye2(2)
  • www.iletimodul.com portalı kullanarak İYS hemen aktarım
  • Mevcut kaytların İYS aktarımı
  • Data Preprocessing (Veri Ön İşleme)(Kampanya Özel Ücretsiz)
  • Data Validation (Veri Doğrulama)(Kampanya Özel Ücretsiz)
  • İYS ( Tek merkez: Mesaj, Arama ve E-Posta kanalları için okuma ve yazma izni)
  • iletimodul.com üzerinden onamlı listeye erişim
  • SAP, ERP, CRM, MRP, Logo Go Tiger, Mikro , Akınsoft, Netsis, Nebim, Eta , Luca, Vb. Yazılımlarına Entegre(Opsiyonel)
  • Diğer Yıllar Yenileme Ücreti(6999 TL)
Satın Al
İLETİ-1000
  • 12 AY
9399 TL +KDV

Kayıt Sayısı:1.000.000

  • İYS için E-ticaret, IOS, Android, Web sitesi Uyumlu API(2 Adet)
  • İleti Yönetim Sistemi Entegrasyonu Seviye1 - Seviye2(2)
  • www.iletimodul.com portalı kullanarak İYS hemen aktarım
  • Mevcut kaytların İYS aktarımı
  • Data Preprocessing (Veri Ön İşleme)(Kampanya Özel Ücretsiz)
  • Data Validation (Veri Doğrulama)(Kampanya Özel Ücretsiz)
  • İYS ( Tek merkez: Mesaj, Arama ve E-Posta kanalları için okuma ve yazma izni)
  • iletimodul.com üzerinden onamlı listeye erişim
  • SAP, ERP, CRM, MRP, Logo Go Tiger, Mikro , Akınsoft, Netsis, Nebim, Eta , Luca, Vb. Yazılımlarına Entegre(Opsiyonel)
  • Diğer Yıllar Yenileme Ücreti(8299 TL)
Satın Al

KVK Özellikleri

Bu yazılım, 6698 numaralı Kişisel Verinin Korunması Kanunu’nun bu kapsamda, Şirket Ortağı, Şirket Ortağı Temsilcisi ve Şirket Yetkilileri, Şirket Çalışanları, Çalışan Adayı, Stajyerler, Ziyaretçiler, Müşteriler, Aday Müşteriler, Müşteri Yetkilisi, Tedarikçiler, Tedarikçi çalışanları, Tedarikçi Altyüklenicileri, Tedarikçi Altyüklenici çalışanları ve üçüncü kişiler vb. kişisel verileri www.kvkk.info.tr tarafında rıza beyanları ve beyana konu olan tüm evrakları, Kişisel verilerin işlenmesi, saklanması ve gizliliğinin korunmasına ilişkin uyulacak usul ve esasları göre;

TÜM DİJİTAL FORMLARA UYGUN (iç müşteri veya dış müşteri, bayi kanalı, lokal portal, e-ticaret, sms tabanlı müşteri onay, sadakat program ve kartları, işletme resepsiyon alanları, mağaza kasa önü onay vb.)   yazılım ortamlarındaki tüm formların RIZA işlemlerini, KVKK aydınlatma hakkında tüm eklenecek içeriklerin versiyonlama da yaparak 5070 sayılı kanunula e-imza ve arşiv imza ile arşivlenmesi. HASH özetin iki taraflı anahtar koruması ve zaman damgası ile saklanması. Kayıtların çalışan, tedarikçi, müşteri vb. sınıflaması ile sorgulanması ve böylece bilgi taleplerine hızlı yanıtın verilmesi. Otomatik tarih aralığına göre imha politikası bilgilendirilmesinin veri işleyene iletilmesi. Bu şekilde www.kvkk.info.tr tarafından gerçekleştirilen kişisel verilerin işlenmesi ve korunması faaliyetlerinde mevzuata tam uyumun sağlanması ve kişisel veri sahiplerinin kişisel verilere dair mevzuattan kaynaklanan tüm haklarının korunması hedeflenmektedir. Ayrıca şirketlerin derhal önlem alma, eğitimden geçme, kişisel verilerin korunması vb. konuların planlanması ile ispat yükümlülüğü için veri kayıt sistemi yazılım desteğini 'veri işleyen' statüsünde hizmet veriyoruz.

Kapsam Şartları:

Yıllık çalışan sayısı 50’den çok veya yıllık mali bilanço toplamı 25 milyon TL’den çok olan gerçek ve tüzel kişi veri sorumluları ile yurtdışında yerleşik gerçek ve tüzel kişi veri sorumlularının Sicile kayıt yükümlülüğünü yerine getirmeleri için belirlenen sürenin 30.09.2020 tarihine uzaltılmıştır. https://www.kvkk.gov.tr/Icerik/6750/VERBIS-E-KAYIT-SURELERININ-UZATILMASI-HAKKINDA-DUYURU  

Aşağıdaki soru ve yanıta ait kurumun linki:  https://kvkk.gov.tr/SharedFolderServer/CMSFiles/d077b665-66b6-4615-975a-249f93e084ba.pdf

 

4- Amaçları birbirinden farklı, birden fazla kişisel  veri işleme faaliyeti için ilgili kişilerden genel  nitelikte açık rıza alınabilir mi?

Açık rıza belirli bir konuya ilişkin, bilgilendirilmeye  dayanan ve özgür iradeyle açıklanan rızayı ifade eder.  “Her türlü veri işleme faaliyeti” ifadesindeki gibi belirli

bir konu ile sınırlandırılmayan genel nitelikte alınan rıza,  “battaniye rıza” olarak kabul edilir ve geçersizdir. 


Aşağıdaki soru ve yanıta ait
kurumun linki:  https://www.kvkk.gov.tr/SharedFolderServer/CMSFiles/185c2130-8070-4b2b-a91e-1d48322ca352.pdf  
 

 

21) Açık Rıza Herhangi Bir Şekil Şartına Tabi midir?
Açık rıza beyanı herhangi bir şekil şartına tabi değildir. Önemli olan açık rızanın Kanundaki unsurları taşıması ve ispatlanabilir olmasıdır. Dolayısı ile sözlü, yazılı, elektronik ortam vb. yöntemlerle açık rıza alınması mümkündür. Bununla birlikte, açık rızanın yazılı olduğu durumlarda, açık rıza metinleri açık, anlaşılır ve yalın bir şekilde kaleme alınmalıdır. Ayrıca, açık rızanın, olumlu bir irade beyanı içermesi gerekmektedir. Diğer bir ifade ile, açık rızanın şüpheye yer vermemesi gerekmekte, rızanın talep edilmesine ve alınmasına ilişkin işlemler, ilgili kişinin bu konudaki niyetini açık bir şekilde ortaya koyar nitelikte olmalıdır.  Açık rızanın alındığı konusundaki ispat yükü ise veri sorumlusuna aittir.

 

63) Kurulun Resen İnceleme Yetkisi Var mıdır?
Kurul, şikâyet üzerine veya ihlal iddiasını öğrenmesi halinde resen, görev alanına giren konularda gerekli incelemeyi yapabilir. Bu inceleme şikâyete ya da resen öğrenilen şikâyet konusuna münhasır olacaktır.


 

kvkk kapsam şartlari